Cartierul Europa Oradea


Cartierul Europa

Cartierul Europa din Oradea iti propune "vile la oras", confortabile, la standarde occidentale, intr-o comunitate linistita si sigura, aproape de Universitate si la doar 10 minute de centrul urbei scaldate de apele Crisului Repede. Preturile sunt fara egal: de la 58.650 Euro cu TVA inclus.

Localizare

Cartierul Europa se afla la 10 minute de centrul orasului Oradea, vis-a-vis de Real, Obi, Bricostore si Era Park. Accesul catre iesirile din oras este facil, cartierul avand relatie directa cu acestea prin actuala centura a orasului.

Transportul in comun

Europa este la numai 3 minute distanta de statia autobuzului 14, iar la 10 minute de cartier are statie tramvaiul 2.

De ce sa te muti in Europa

In cartierul nostru vei descoperi o comunitate selecta, de oameni care s-au saturat de blocurile comuniste, care adora libertatea si intimitatea pe care ti-o ofera traiul la curte.  Dezvoltat pe o suprafata de 110.000 mp, cu un numar de 298 vile finalizate, Cartierul Europa este locuit din anul 2005.

Avantaje locatie

Un mediu curat si nepoluat, linistea, spatiile verzi, locurile de joaca, accesul facil, vecinatatea imediata a hypermarketurilor, arhitectura deosbita a vilelor construite dupa standarde occidentale, garantia extinsa a lucrarilor, disponibilitatea utilitatilor - retea de gaze, racordare la canalizarea orasului, reatea electrica, drumuri publice asfaltate, preturile in lei  – sunt doar cateva argumente pentru a alege Cartierul Europa.

In ce vila ti-ar placea sa locuiesti?

Structura cartierului este conceputa dupa modelul occidental, avand in componenta case insiruite si duplexuri. Fiecare proprietate curpinde cate o gradina/curte, atat in fata cat si in spatele casei. Vilele au suprafete construite cuprinse intre 113 mp si 181 mp la care se adauga terenul cu suprafete cuprinse intre 200 mp si 470 mp.

Vilele sunt disponibile pentru vanzare sau inchiriere.

·         Vila Sienna

Vila P+E

Suprafata utila: 104.91 mp

Suprafata construita: 142.15 mp

Nr. camere: 4

Acest tip de vila este cel mai solicitat. Casa Sienna finisata si mobilata poate fi vizionata oricand. Cele trei dormitoare de la etaj, livingul si diningul spatios, impreuna cu terasa, fac din aceasta vila un adevarat univers al familiei.

·         Vila Valetta

Vila P+E tip duplex

Suprafata utila: 111.33 mp

Suprafata construita: 151.35 mp

Nr camere: 4

Teren: 282 mp

Garaj: 20.6 mp

Aceasta casa cu living si dormitoare spatioase, este ideala pentru familiile cu copii. Sa nu uitam curtea, unde copiii se vor juca in siguranta, intr-un mediu curat, protejat de traficul si galagia oraşului. Garajul propriu este un atuu important in cazul vilei Valetta.

·         Vila Regiana

Vila P+E tip duplex

Suprafata utila: 130.23 mp

Suprafata construita: 181.5 mp

Nr camere: 4

Teren: 300 mp

Garaj: 16.6 mp

Cel mai mare model disponibil in duplex, cu garaj, destinat clientilor care apreciaza spatiile largi, Vila Regiana surprinde prin forma arhitecturala a livingului si a dormitorului principal de la etaj. Lumina inunda aceasta casa din toate directiile oferind o atmosfera placuta in toate momentele anului.

·         Vila Nicosia

Vila P+E tip insiruita

Suprafata utila: 83.58 mp

Suprafata construita: 118.22 mp

Nr camere: 3

Teren: 200 mp

Cocheta, cu living spatios la parter si doua dormitoare la etaj, vila Nicosia este casa ideala pentru tinerii casatoriti. De remarcat suprafata mare a dormitorului matrimonial si marimea zonei de living ce permite adevarate reuniuni cu prietenii.

·         Vila Hanovra

Vila P+E

Suprafata utila: 107 mp

Suprafata construita: 148 mp

Nr camere: 4

Teren: 377 mp

Garaj

Se remarca prin pozitionarea deosebita in cadrul cartierului, cu vizibilitate spre doua strazi. Ideala pentru cei care doresc sa aiba o viziune panoramica asupra intregului spatiu de locuit. Dotata cu un spatiu generos, Vila Hanovra raspunde celor mai exigente asteptari.

Cum cumperi

Modalitatile de plata sunt flexibile si personalizabile

• Casele se vand atat cu cash, inclusiv credit, cat si in rate, direct de la proprietar.

• Cel mai mic avans acceptat de proprietar este de 10%.

Programul special de achizitie “Inchiriezi acum, cumperi la anul”

Prin acest program te muti acum in casa ta noua si platesti lunar o chirie. Daca in primele 9 luni te hotarasti sa cumperi casa pe care ai inchiriat-o, beneficiezi de un discount consistent, echivalent cu chiria pe 6 luni. Casa o poti achita cu cash, cu credit sau poti apela la unul dintre sistemele noastre de rate, foarte avantajoase.

Nu uita: INCHIRIAZA ACUM in Europa si ai de castigat!

Oferta speciala “Vila cocheta caut proprietar”

1.       Vila Nicosia – 58.650 Euro – TVA inclus

Suprafata construita: 118.22 mp

Nr camere: 3

Teren: 200 mp

* Pretul este in lei si a fost evaluat in euro la un curs de 1 Euro = 4.25 Lei

 

2.  Vila Regiana – 104.999 Euro – TVA inclus

Suprafata construita: 181.5 mp

Nr camere: 4

Teren: 300 mp

Garaj: 16.6 mp

* Pretul este in lei si a fost evaluat in euro la un curs de 1 Euro = 4.25 Lei

Contact

Ti-am atras atentia? Gratie Zeului Internet, poti face chiar acum o vizita in Europa accesand TUR VIRTUAL CARTIERUL EUROPA. Si ne poti contacta pentru o vizita reala in cartier.

Persoana de contact: Szanto Samuel

Telefon: 0729.100.105

e-mail: europa@cartieruleuropa.ro

www.cartieruleuropa.ro

Comments