Complexul rezidential Doamna Ghica Plaza             Ansamblul rezidential Doamna Ghica Plaza


ADRESA

Bucuresti, sector 2, strada Ziduri intre Vii nr. 19
Transport

Ansamblul de apartamente noi Doamna Ghica Plaza se afla la numai 4,5 km de PIATA UNIVERSITATII avand acces facil la multe mijloace de transport in comun.

RATB: 101, 143, 282, 682
Descriere

Apartamentele din complexul rezidential Doamna Ghica Plaza sunt organizate in 9 blocuri, 1 bloc cu 24 de etaje, 4 blocuri cu 16 etaje si 4 blocuri cu 4 etaje, avand in total 616 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere. Complexul este prevazut cu locuri de parcare si boxe pe cele 2 nivele subterane. Parterul este dedicat in intregime spatiilor comerciale si sociale.
Elemente de atractie

Principalul punct de atractie al complexului rezidential Doamna Ghica Plaza este perspectiva data de cele 5 turnuri asupra intregii zone.
Complexul este format din 9 blocuri si este amplasat intr-un loc linistit, in zona Doamna Ghica - Gara de Est, dispunand de toate facilitatile de care ai nevoie: supermarket, scoala, sala de fitness, curatatorie, farmacie.
Zona Doamna Ghica ofera o multime de locuri de agrement in care iti poti petrece timpul liber si magazine in care poti sa iti faci cumparaturile.
In apropierea complexului se afla parcuri si lacuri (Colentina, Fundeni si Pantelimon) cuprinse intr-un amplu proiect de reamenajare in viitorul apropiat.
 

9 blocuri noi cu apartamente complet finisate cu obiecte    sanitare din portelan. Dotari standard includ gresie si faianta import Spania, aer conditionat system multisplit in living si dormitoare, instalatie electrica cu 32 de circuite, prize si comutatoare de ceramica, tamplarie aluminiu, usa intrare blindata si cele de interior cellular furniruite firma Vertical design.Comments