Complex rezidential Golden Residence Otopeni


Proiect apartamente noi Golden Residence Otopeni | 
                                                                          apartamente in vila
Apartamente noi Otopeni Golden Residence | ansamblu de apartamente in vila

Situat intr-o zona linistita a orasului Otopeni, in zona de Nord a Bucurestiului, ansamblul de apartamente in vila Golden Residence va ofera posibilitatea de a locui intr-un apartament in cea mai exclusivista parte a capitalei, la un pret rezonabil. 
Locatia noastra beneficieaza de vecinatatea parcului retail Baneasa - 5 minute (Carrefour, Ikea, Bricostore, Metro si noul Mall Baneasa), Selgros. De asemenea la 5 minute de proiect se afla gradinita, scoala si liceu. Ansamblul format din 11 blocuri gen vila, cu parter, 2 etaje si mansarda se invecineaza cu aeroportul Otopeni la nord si vest si cu casutele din oras la sud.

Primele sase unitati sunt vandute integral, proiectul nostru de apartamente beneficiind de un real succes. Acum oferim apartamente in urmatoarele 2 blocuri, finalizate in vara anului 2009. Locatarii apartamentelor vandute pana in prezent au un statut social ridicat: doctori, piloti, ingineri.Fiecare unitate are 14 apartamente, astfel: 
- la parter:   2 apartamente de 2 camere si 2 cu 3 camere, toate cu gradina proprie
- la etajul 1: 4 apartamente de 3 camere, cu balcon
- la etajul 2: 4 apartamente de 3 camere, cu balcon
- la etajul 3: 2 apartamente de 4 camere, cu scara interioara, tip penthouse

Accesul la etajele superioare se face cu lift.

 
Apartamentele sunt dotate cu conexiune pentru telefon, internet si cablu TV.
Fiecare apartament are rezervat un loc de parcare, iar pe strada adiacenta, Steaua Rosie, se pot parca autoturismele vizitatorilor in deplina siguranta.

In acest moment, strazile sunt modernizate cu o noua retea de canalizare si apa potabila, apoi asfaltate, lucrarile avand data de finalizare luna octombrie . 

Unul din marile avantaje de a cumpara un apartament in Golden Residence este acela ca putem sa va aratam apartamentele, in realitate. Nu facem prezentari pe computer, si nu vindem pe baza unor planuri frumos colorate. 


Contact 
Radu Radulescu:0744 567 123
Cristina Raducu:0723 297 222

Comments