Complex rezidential Greenfield Residence


                        Ansamblul Rezidential Greenfield Residence

  Tip imobile

         In Greenfield gasesti locuinte finalizate, de inspiratie occidentala,cu dimensiuni optime pentru spatiile de locuit:garsoniere (de la 45mp), apartamanete de 2 camere (de la 56mp), apartamente de 3 camere (de la 67mp), apartamente cu 4 si 5 camere.

               Descriere

Te afli in zona de nord a Capitalei, in Padurea Baneasa, aproape de Gradina ZoologicaPasesti incet pe aleea strajuita de copacii desi si verzi, inspiri aerul curat si te indrepti cu pasi usori spre capatul aleii. Ai ajuns in ansamblul rezidential Greenfield, complexul urban din mijlocul padurii! Privelistea este unica! Atat de aproape de Capitala si totusi atat de departe de nebunia ei!

Greenfield este locul in care TRAIESTI, TE BUCURI de natura si de viata alaturi de familia ta, alaturi de cei pe care ii iubesti si carora le oferi un mediu sanatos, un mediu care favorizeaza o evolutie pozitiva. Greenfield este locul unde presiunea ritmului de viata se estompeaza, locul unde grijile dispar, iar timpul are alta dimensiune... un loc fara griji.

·         Acces

Dublu, dinspre Gradina Zoologica si dinspre DN1

  • Avantaje locatie

In Greenfield sanatatea este la mare pret

   ·         Respiri aer curat de padure.

            Bei apa de izvor extrasa de la o adancime de 240m.

   ·         Te bucuri de liniste.

    ·         Cele 900ha de padure care inconjura cartierul actioneaza ca un filtru natural impotriva poluarii. Aici se inregistreaza cele mai scazute emisii poluante din Bucuresti conform masuratorilor oficiale.

    ·         Aici chiar poti avea un stil de viata sanatos.


In Greenfield siguranta ta este cea mai importanta

  ·         Copiii se joaca in siguranta pe gazonul din jurul blocului sau la locurile de joaca special amenajate – traficul este redus si controlat.

  ·         Viteza maxima admisa in cartier este de 20km/h

·         Personalul pregatit iti protejeaza locuinta 24 din 24 de ore.

·         Accesul in cartier este controlat.

·         Locuintele sunt proiectate sa reziste la cutremure foarte mari. Regimul maxim de inaltime al blocurilor este de P+3.

·         Blocurile sunt certificate energetic clasa A/B, astfel costurile cu climatizarea locuintei sunt mult reduse.

Facilitatile puse la dispozitie de compania dezvoltatoare  sunt un alt avantaj major al proiectului Greenfield. In prezent acesta ofera: paza, spatii de joaca pentru copii, locuri de parcare, gradinita, scoala, sala de fiteness, minimarket, restaurant, bancomat, cabinet stomatologic.

 Locatia ofera avantajul unui acces rapid la toate puncetele de interes din zona.        Asftel in 5-10 min poti sa ajungi la zona Comerciala Baneasa, iar in 10-15 min poti sa fii la oricare din cele doua aeroporturi sau in Piata Presei.

  Accesul imediat la DN1, la soseaua de centura extinsa la 2 benzi pe sens si    apropierea de viitoarea autostrada spre Brasov apropie valea Prahovei  (si alte    destinatii)  cu cel putin 45 de min pentru iesirile din weekend.


Te-ai saturat de vecini stresanti?

In Greenfield vecinii tai sunt tineri si ocupati. Nu te urmareste nimeni pe vizor.

 Lucrezi in zona de nord?

Greenfield este locul ideal pentru tine. Esti mai aproape de serviciu.

 Te-ai saturat sa cauti in fiecare seara un loc pe care sa-ti lasi masina?

In Greenfield ai propriul tau loc de parcare.

 Faci sport?

In Greenfield ai padure cat vezi cu ochii. Poti face jogging in aer liber sau poti sa te plimbi cu bicicleta.

 Ai un job stresant?

In Greenfield ai liniste si aer curat, tot ce-ti trebuie sa iti incarci bateriile.

 Te preocupa siguranta familiei tale?

Nu ai de ce sa-ti faci griji: accesul in cartier este controlat.

 Obisnuiesti in weekend sa pleci din Bucuresti?

Din Greenfield esti cu o ora mai aproape de munte sau de mare, datorita accesului imediat la DN1 si soseaua de centura

 Esti o persoana ocupata?

In Greenfield ai totul la indemana: minimarket, bancomat, sala de fitness, restaurant ce livreaza mancare gatita direct al tine acasa, club unde poti juca jocuri de societate cu prietenii, locuri de joaca pentru copii, cabinet stomatologic, gradinita, scoala. In plus, esti la 5 minute de centrul comercial Baneasa (Carrefour, Mall, Ikea, Mobexpert) si la circa 10 minute de aeroporturi.

 

·         Avantaj la achizitie


Poti devein proprietar in Greenfield platind asa cum iti doresti!

TVA-ul este de 5% si poti alege din 9 solutii de plata flexibile si personlizate, gandite astfel incat sa permita si celor care nu vor sau nu pot contracta un credit sa achizitioneze o locuinta in Greenfield.

Alege programul de finantare care ti se potriveste: Programul TEN, Programul Avantaj 2010, Programul Home Upgrade, Programul Prima Casa 90, Programul A doua Casa, Programul PayALL, Programul Piece by Piece, Programul Find-L , Programul Bridge.

 

·         Avans 10% si rate la dezvoltator prin programul TEN

 

Te muti in 48 de ore in casa noua, cu numai 10% avans, din valoarea totala a locuintei si diferenta in rate la dezvoltator. Platile anticipate nu presupun costuri suplimentare.

 

·           Avans minim si rate la dezvoltator cu 6 luni perioada de gratie la plata primei rate, prin programul AVANTAJ 2010!


Platesti  la semnarea contractului, o suma fixa de:

·         8.500 de euro pentru o garsoniera

·         12.500 de euro pentru un apartament de 2 camere

·         15.500 de euro pentru un apartament de 3 camere

Timp de 6 luni nu mai platesti nimic din costul apartamentului. Ai suficient timp sa vezi cum vei achita diferenta: cu rate la dezvoltator, din surse proprii sau cu credit. Iti oferim o multime de variante de finantare.

 

·                     Casa ta veche + rate la dezvoltator pe 10 ani pentru un apartament langa padure, prin programul HOME UPGRADE!

Rezervi acum apartamentul pe care doresti sa-l cumperi in Greenfield; rezervarea este valabila 90 de zile. Astfel ai suficient timp sa valorifici vechea locuinta pentru plata avansului.
Putem accelera vanzarea locuintei vechi prin agentiile partenere, cu comision de vanzare ZERO.
Suma obtinuta din valorificarea vechii proprietati va constitui avansul pentru noua locuinta, dar nu mai putin de 50.000 euro.
Diferenta de pret se va achita in rate lunare timp de 8 sau 10 ani

 


 

 

www.greenfieldresidence.ro


Mobil: 0729.100.925
E-mail: greenfield7@greenfieldresidence.ro

Facebook: http://www.facebook.com/Greenfield.Bucuresti

Twitter: http://twitter.com/Greenfield_BucComments