Complex rezidential Mediteraneo pipera

-

Ansamblul rezidential Mediteraneo

AmplasareAflat in imediata vecinatate a rondului OMV, la intersectia strazilor Emil Garleanu si Ionel Teodoreanu, Mediteraneo imbina frumusetea ansamblului cu facilitatile zonei. 

Lacul Pipera
 ofera un peisaj deosebit, creand atmosfera de relaxare atat de necesara oricarui camin. Padurea Andronache se afla la 1000 m de ansamblu. Situat la 1300 m de cladirea Vodafone, Global City, rond OMV si Rompetrol, Toyota Romania, North Gate Offices– Renault Romania si la 2400 m de Porche Romania si Hotel Alexandros de 4*, Mediteraneo constituie o solutie locativa ideala pentru toti cei ce lucreaza in aceasta zona si nu numai.


Avand in apropiere banci (Piraeus, BT, BCR, Banc Post), centre sportive de infrumusetare (Fitness Center Sport Planet, World Class Academy), 
gradinite si scoli particulare (Mark Twain, Scoala Americana, Happy Universe etc.) si publice, centre comerciale (Mega Image, Jollie Ville, Shopping Area Baneasa – Ikea, Carrefour, Metro, Bricostore, Mall Baneasa) si statia de Metrou Pipera la numai 3000 m, Mediteraneo ofera locatarilor sai acces facil la cele mai importante servicii. 

Accesul se face pe trei cai: 
1. Din Str. Petricani prin Str. Emil Racovita
2. Din Sos. Pipera Tunari prin Str. Erou Nita Pintea
3. Din Sos. Stefanesti prin Str. Popasului


In apropierea lacului si a padurii, in zona de vile individuale, Mediteraneo este locul celor care vor sa ajunga comod la birou, iar seara sa gaseasca acasa linistea necesara.


Aflat pe Str. Emil Garleanu Nr. 11 (intersectia cu Str. Ionel Teodoreanu), in zona de Nord a Capitalei - Pipera, o zona de mix rezidential si de afaceri, Mediteraneo este un ansamblu ce cuprinde doua imobile S+P+7E cu 70 de locuinte de lux finisate la cheie cu 3 si 4 camere. 

Arhitectura cu linii drepte, mixul de argintiu si culori care aduc aminte de zona Mediteranei si atmosfera calda a apartamentelor te imbie la relaxare. Spatiul de zi si terasele largi se unesc prin deschiderea usilor dintre ele, creandu-se astfel un peisaj fabulos, cu o vedere mirifica spre lac. 

Semineul din spatiul de zi si jacuzzi in baia principala sunt doar doua exemple din rasfatul pe care il gasesti la Mediteraneo. 

Fiecare bloc va fi deservit de catre un lift rapid Schindler, cu pornire din parcarea subterana, avand deschidere pe fiecare etaj. Spatiul este folosit la maxim, raportul suprafata utila/suprafata construita fiind de 0.9. Si totul cu cele mai bune finisaje: parchet  in toate camerele, gresie si faianta din Spania in bai, centrala proprie Buderus, tamplarie exterioara Aluminiu ETEM Grecia culoare RAL 9007 cu geamuri termopan, instalatie A/C Mitsubishi inverter in fiecare camera, usi interioare de lemn cu furnir natural Bertolotto, usi metalice de exterior cu furnir natural Bertolotto. 


Blocurile beneficiaza de o parcare subterana cu acces automat cu telecomanda si rampa inclinata cu sistem de antigivrare (topirea ghetei pe timp de iarna) precum si parcare exterioara pentru vizitatori. 


Apartamente

Cele doua imobile S+P+7E cuprind 70 de locuinte de lux ce vor fi finalizate in toamna anului 2008. 

Complexul este format din 
28 de apartamente cu 3 camere cu suprafete intre 93 si 120 mp, si terase de 27-46 mp si 42 de apartamente cu 4 camere cu suprafete intre 128 si 160 mp si terase de 28-46 mp, din care cele mai multe cu vederea directa sau mixta catre lacul Pipera. 

Dezvoltatorul a pus un accent deosebit pe calitatea si rezistenta finisajelor. 

Preturile apartamentelor sunt cuprinse intre 155.000 si 330.000 EURO. Preturile variaza in functie de etaj si de vedere. 

Pretul unui loc de parcare subteran este de 
15.000 EURO.


 

Tel: +40-21-20.40.200; Mobil: +40-0723-553.042;

 E-mailoffice@geadel.roComments