Complex rezidential Monaco towers


Ansamblul rezidential monaco towers


Descriere

Situat in sudul Bucurestiului, in zona Berceni, complexul rezidential MONACO TOWERS promite sa devina un punct de referinta intr-o zona ce trece printr-o perioada de dezvoltare fara precedent.
Complexul rezidential MONACO TOWERS este situat in zona Berceni, la intersectia dintre Sos. Berceni si B-dul. Metalurgiei.

Aceasta pozitionare permite locatiei sa satisfaca cele mai exigente cerinte cu privire la accesibilitate si servicii.

In plus, avantajul esential al acestei locatii consta in accesul direct catre principalele mijloace de transport, atat de suprafata cat si subterane.

MONACO TOWERS inseamna calitate, arhitectura moderna si cea mai buna solutie financiara.

Din ce in ce mai multi investitori isi indreapta acum atentia catre sudul capitalei, prevazand reale oportunitati de extindere a afacerilor lor, atat in domeniul comercial, cat si in cel imobiliar.

Noul proiect MONACO TOWERS confera un nou sens conceptului de ansamblu rezidential urban. Situat in zona Berceni, proiectul ofera viitorilor proprietari o noua perspectiva asupra vietii moderne din capitala.

Arhitectii nostri au conceput acest proiect tinand cont de ritmul alert al vietii cotidiene. Doua cladiri turn ale caror elemente cheie sunt: confortul, panorama spectaculoasa si ultimele tendinte in materie de finisaje.

Ansamblul rezidential MONACO TOWERS totalizeaza 304 locuinte care vor fi finalizate pana la sfarsitul anului 2009, impartite in apartamente cu 2 sau 3 camere si in apartamente duplex cu 3 sau 4 camere.

Galeria comerciala aflata la parterul celor doua cladiri Monaco Towers reprezinta unul din punctele forte ale acestui proiect de avangarda.

Cu o constructie impunatoare ce domina intreaga zona, Monaco Towers va fi unul dintre principalele repere ale sudului capitalei. 
Atentia la detalii precum si grija proiectantilor fata de confortul viitorilor locatari sunt elementele esentiale ale acestui proiect ambitios. Zonele comerciale, terenurile de joaca, parcarea subterana si gradinile aferente sunt atuurile ce fac din locuintele de aici un adevarat complex rezidential.


Un element extrem de important in alegerea unei noi locuinte este, pe langa apartamentul in sine, si distanta fata de toate punctele de interes, menite sa-ti faca viata mai placuta.
Inca un motiv pentru a alege Monaco Towers.

Parcajul proiectului Monaco Towers este construit din 347 de locuri de parcare in subteran si alte 46 de locuri de parcare la sol.

centrul comercial     

Gandit de la inceput ca un proiect care sa-ti ofere toate facilitatile pentru a duce o viata fara griji, Monaco Towers vine cu propria sa galerie comerciala.
Parterul si mezaninul celor doua cladiri-turn sunt unite printr-un complex care va cuprinde un supermarket, o farmacie, fast-food-uri, o banca, un salon de frumusete, magazine de electronice si alte diverse centre de servicii sau activitati recreative.

Tel.: 021316 78 09Comments