Complex rezidential Omnix City VoluntariSituat langa Metro Voluntari, intro zona linistita si nepoluata, in apropiere de padurea David, zona este in continua ascensiune, cu foarte mari planuri de dezvoltare.

           Complexul este cu circuit inchis, dotat cu parcari pentru fiecare apartament, loc de joaca pentru copii, spatii verzi si un modern centru Spa. La parter vor fi spatii comerciale pentru a satisface toate necesitatile, supermarket, curatatorie si centru medical.


Finisaj interior: Peretii interiori din  caramida Porotherm, tavanele din Rigips, peretii interiori vopsiti cu vinarom, sape turnate, pregatit pentru parchet sau gresie, instalatie electrica cu intrerupatoare si prize montate, instalatie de incalzire cu centrala proprie de apartament, calorifere din otel, usa metalica la intrare in apartament.

Finisaj exterior: Peretii exteriori din caramida, vopsiti cu vinarom, cladire izolata la exterior cu polistiren expandat, ferestre din PVC cu geam termopan, tigla metalica.


Utilitati: Racordat la curent electric cu contor pentru fiecare apartament, racordat la gaze, alimentare cu apa menajera de la un put de mare adancime, racordat la reteaua de canalizare a orasului, lift.

0720.526.232;  0731.343.513 Comments