Complex rezidential Rovere Exclusive Baneasa


Ansamblul Rezidential Rovere Exclusive ConceptTip imobile: 2, 3 si 4 camere

Descriere: Proiectul ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT este structurat din doua cladiri, parter si trei etaje, la ultimul etaj aflandu-se apartamentele penthouse, pe sistemul S+P+2E+3 retras. Situat in partea de Nord a Bucurestiului, in zona Erou Iancu Nicolae, pe o suprafata de 5.520 mp, in vecinatate a padurii Baneasa.

Cladirile au o inaltime de 13 m si o suprafatã totalã construitã de 15.500 mp, fiind inclusa si parcarea subterana. Ambele cladiri cuprind 71 de apartamente cu spatii optime si terase generoase.
Proiectul este conceput special pentru cei care asociazã confortul cu life-style-ul. Fiecare apartament de 2, 3, 4 camere sau penthouse este utilat si mobilat dupã preferintele fiecaruia, consiliati de catre designerii Rovere Mobili.

S-a pornit de la ideea de a utiliza spatiul intr-un mod cat mai optim. Camerele spatioase comunica in mare parte cu terasele mari sau cu spatiile verzi special amenajate pentru relaxare si recreere. Pentru un plus de confort si intimitate, in suita matrimoniala dormitorul dispune de baie si dressing. Casa scarii este deschisa si luminata natural cu luminãtor
Dezvoltatorul exclusiv al acestui proiect, Rovere Mobili, este lider de piatã pe segmentul mobilierului de lux încã din 2003, anul lansarii.

Suprafete: * 37 apartamente cu 2 camere, cu suprafete între 94 mp si 112 mp;
* 23 apartamente cu 3 camere, cu suprafete între 143 mp si 163 mp;
* 2 apartamente cu 4 camere, cu suprafata de 174 mp ;
* 9 apartamente tip penthouse, cu suprafete intre 149 mp si 302 mp;


Finisaje: Finisajele imobilelor urmeaza ultimile tendinte si sunt importate din Italia. Toate camerele dispun de conectica TV, telefonie fixa si internet wireless. Dezvoltatorul si-a propus ca ansamblul rezidential sã fie unul de top care sã ofere cele mai moderne si exclusiviste dotari si finisaje: pardoseli din beton cu vopsea epoxidicã (la parcarea subterana), parchet din lemn triplu stratificat si sistem de aer conditionat, izolare fonica si termica.

Constructia este realizata din caramida porotherm, imobilele fiind prevazute cu toate instalatiile necesare unei cladiri moderne: racorduri de alimentare cu energie electrica de retea, instalatii electrice de iluminat si prize, instalatii electrice curenti slabi, instalatii de protectie contra descarcarilor atmosferice. Finisajele exterioare includ tencuieli decorative pe armatura din fibra de sticla, iar terasele sunt din lemn.

Stacheta ridicata de Rovere prin acest proiect rezidential va stabili un nou reper, depasind standardele acceptate in materie de proiecte rezidentiale de lux. Rovere Exclusive Concept schimba standardele, analizand fiecare lucru in parte in asa fel incat sa reflecte persoanalitatea celui ce locuieste în el.


Parcari: 102 locuri de parcare.

Acces: Erou Iancu Nicolae

Localizare: Baneasa

Facilitati: In jurul piscinei de 98 mp sunt compozitii de masute, scaune, umbrele de soare si dusuri pentru confortul dumneavoastra, aceasta fiind completata de o piscina pentru copii, special amenajata. Vor fi puse in dotare o sala de sport si un loc de joaca pentru copii. Gradinile sunt amenajate cu plante si lumini de efect. Accesul in garaj se face cu ajutorul telecomenzii, fiecare apartament standard dispunand de locuri subterane de parcare si boxe, iar penthouse-urile de 3 locuri de parcare subterane si 3 boxe.

Garajele au rampe speciale pentru fiecare tip de masinã (sport sau teren), iar intrarea si iesirea din parcare sunt cu sens unic. Parcarea subterana include si spatii pentru motociclete si biciclete. Sunt amenajate locuri de parcare supraterane pentru oaspeti. Accesul in subsol se face prin intermediul lifturilor, cate unul pentru fiecare cladire.

Securitatea este asigurata 24 de ore din 24 (paza si telecamera), accesul se face pe baza de cartela, iar apartamentele sunt dotate cu video interfon.

Contact:


Comments