Complex rezidential Iris Neptun


Ansamblul rezidential Iris Neptun

Amplasat intr-o zona centrala si linistita a statiunii Neptun, Ansamblul IRIS va ofera toate beneficiile unei locatii centrale – apropierea de plaja si de toate punctele de interes din statiune - si va asigura in acelasi timp linistea unei zone retrase si pline de verdeata, cu priveliste asupra lacului Neptun si a Marii Negre.

Complexul, amplasat vis-à-vis de Crama Murfatlar, este alcatuit din studiouri, apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere, dotate fiecare cu terasa proprie. In demisolul cladirii exista spatii de parcare si boxe de depozitare. Blocul este dotat cu lifturi pentru a asigura accesul rapid la etajele superioare.

Ca locuinta permanenta, de vacanta sau de week-end, IRIS Neptun trebuie sa reprezinte prima Dumneavoastra alegere pe litoral.

Amplasat intr-o zona centrala si linistita a statiunii Neptun, Ansamblul IRIS va ofera toate beneficiile unei locatii centrale – apropierea de plaja si de toate punctele de interes din statiune - si va asigura in acelasi timp linistea unei zone retrase si pline de verdeata, cu priveliste asupra lacului Neptun si a Marii NegreTelefon:
0040/ 21 311.10.15

Fax:
0040/ 21 311.10.39

E-mail:
info@irisneptun.ro

Persoana de contact:
Iulia Ivan - 0749 99 55 89http://www.irisneptun.ro                 


Comments