Complex rezidential MARIA RESIDENCE Costinesti


Ansamblul Rezidential MARIA RESIDENCE Costinesti


Tip imobile: GARSONIERE, APARTAMENTE CU 2 SAU 3 CAMERE

Descriere: Ansamblul “ MARIA RESIDENCE “se afla situat in zona rezidentiala “Epava” a statiunii Costinesti Nord, IN PRIMUL RAND LA MARE, la o distanta de 20 m de aceasta . Inaltimea coastei in aceasta zona este de 10m, oferind o ampla vedere panoramica asupra marii. Cladirea defineste un concept imobiliar nou: acela de studiouri, apartamente si penthouse-uri, toate cu vedere mare. Proprietarii pot alege una din urmatoarele variante: apartamente cu o vedere la mare, cu doua sau cu trei vederi la mare.

Cladirea este amplasata pe un teren cu o suprafata de 1550 mp si este formata din 3 corpuri: A, B, C un regim de inaltime P+ 4 nivele cu o suprafata totala construita de 2.962 mp, din care 820mp. terase. 
Cele 43 apartamente sunt impartite dupa cum urmeaza: “Corpul A” = 14 ap., “Corpul B” = 13 ap.+ administratie, “Corpul C” = 15 ap. Fiecare corp are scara cu lift propriu si cate 3 apartamente pe fiecare nivel.
Apartamentele au terase sau balcone proprii cu o suprafata cuprinsa intre 2,5mp si 16,5mp. Toate apartamentele au bucatarii si bai complet utilate
Structura blocului este mixta: diafragme si cadre de beton armat cu umplutura de BCA. Toata suprafata exterioara este placata cu termosistem pentru a spori confortul termic. Spatiile sunt vitrate in proportie de 40%, beneficiind de vedere panoramica spre exterior si luminozitate sporita la interior. Finisajele sunt simple, frumoase si de buna calitate. 


Suprafete: de la 38,8 mp la 114 mp

Finisaje: FAIANTA, GRESIE, OBIECTE SANITARE, BUCATARIE COMPLET MOBILATA SI UTILATA, SPOTURI, TERASE 

Parcari: DA

Acces: FACIL

Localizare: STRADA PORTULUI NR. 1, COSTINESTI NORD IN FATA EPAVEI IN PRIMUL RAND LA MARE

Facilitati: - Paza non stop
- 2 parcari supraterane: una comuna si una privata cu plata;
- Fiecare scara cu lift propriu;
- Canalizare;
- Curent electric;
- Apa curenta;
- Spatiu verde.


Preturi: de la 31.000 EURO 

Plata: cash, in rate

Contact: Marcus Sorin 0722.222.171 si Miricioiu Carmen 0724.315.451

Email: constructii@sorinmarcus.roComments