Complex rezidential Neptun Plaza


Ansamblul rezidential Neptun Plaza

Complexul rezidential este situat într-o zona strategica – la intersectia dintre Statiunea Neptun, Jupiter si accesul la drumul european ce deserveste statiunile din sudul litoralului.
Situat intr-un loc linistit, apropiat de mare si plaja, cu vedere panoramica asupra marii. Conformatia celor doua corpuri de cladire este gândita astfel pentru a beneficia de însorire si briza marii. Situat la mai putin de 500m de plaja si apropiat de centrul statiunii Neptun, complexul este o perfecta locatie pentru apartamente de vacanta. Având experienta celor doua proiecte anterioare, complexele rezidentiale de vacanta – Neptun Private Suites si Club Bosco, am dezvoltat conceptul de apartament de vacanta în vederea eficientizarii lui. Studii precum iluminare, ventilare naturala, functionalitate, spatialitate, eficientizare a ariei utile, finisare a spatiilor au fost hotarâtoare în conformarea conceptului de locuire. 
Complexul este format din doua cladiri, Bloc 1 cu regim de Demisol, Parter si 4 etaje (pentru sezonul estival 2009, urmand ca constructia sa fie continuata la 10 etaje), Bloc 2 cu regim de Demisol, Parter si 10 etaje. Parterul este deschis cu zona de plaja si servicii, precum Fitness, Beauty Saloon, Masaj, Cafenea, magazine diverse, oferind locuitorilor tot confortul si dotarile necesare pentru o vacanta cât mai placuta. Între cele doua corpuri am creat o insula de 90mp cu piscina si zona de plaja. La demisol – deschis, dar acoperit, am prevazut 61 de locuri de parcare pentru autoturismele locuitorilor. 
Cele doua corpuri de cladiri au fiecare câte doua scari cu lift si câte patru apartamente la fiecare scara. Apartamentele sunt de doua tipuri: cu un dormitor sau cu doua dormitoare. Fiecare este dotat cu baie, o bucatarie si loc de luat masa deschise, living si terase pentru fiecare dintre spatii. În functie de orientare, apartamentele sunt de trei tipuri: cu o singura orientare, cu dubla orientare si cu orientare pe trei laturi. Spatiile vor fi vitrate în proportie de 60%, astfel beneficiind de vederea spre exterior si o spatialitate sporita la interior. Închiderea spatiilor se va face retras fata de planul fatadei în asa fel încât peretii si ferestrele vor beneficia de umbra, ceea ce va determina îmbunatatirea climatului interior. 
Finisajele vor fi simple si de buna calitate, deja verificate la proiectele anterioare. Pardoselile vor fi realizate din gresie de mari dimensiuni, rectificata si montata fara rosturi, realizând o suprafata continua, neteda si usor de întretinut. Peretii vor fi din beton si caramida, cu vopsitorie lavabila în camere si faianta de buna calitate în bai. Obiectele sanitare, de asemenea, vor fi de cea mai buna calitate. La etajul 10 sunt prevazute câte doua apartamente pe scara, cu terase mari, inclusiv pe acoperis, amenajate cu jardiniere pentru vegetatie. Aceste apartamente vor beneficia de finisaje de un standard foarte ridicat – precum piatra naturala pe pardoseli si mozaic de sticla în bai.

Ioana Dobre Tel: 0730.590.760.


Comments