Complex rezidential Riviera residence MamaiaRiviera Residences
Un proiect exclusivist, situat in vecinatatea hotelurilor Rex si Riviera din statiunea Mamaia.
Conceptul arhitectural modern si locatia de exceptie il claseaza ca fiind unul dintre cele mai ambitioase proiecte de pe litoralul romanesc.
Prima linie la mare
Apartamente de lux cu terase generoase, orientate astfel incat sa nu se piarda farmecul peisajului.
Panoarama extraordinara atat catre Marea Neagra cat si spre lacul Siutghiol. Imagineaza-ti ca te poti bucura de privelistea unica a soarelui rasarind din mare si apunand pe lac.


Constructia se desfasoara pe 6 etaje cu un total de 3500 mp construiti si este configurata astfel:
Parterul, cuprinde spatii comerciale vitrate, cu acces din faleza si un apartament cu trei camere orientat spre plaja ce poate fi deasemenea utilizat in scop comercial.
Etajele 1-5: 3 apartamente pe nivel, cu 2 si 3 camere, o garsoniera, avand suprafete cuprinse intre 47 si 162 mp. Se poate realiza si un apartament cu 4 camere prin alipirea garsonierei, in masura in care aceasta este disponibila.
Etajul 6: retras de la fatada principala cu aproximativ 5 m, cuprinde o garsoniera, un apartament cu 3 camere si unul cu 4, acesta din urma avand o terasa generoasa de unde poti admira panorama deosebita catre mare, statiunea Mamaia si lacul Siutghiol.

Compartimentarile interioare se pot configura conform necesitatilor clientului, astfel, fiind posibila optimizarea si personalizarea spatiilor


Apartamente
Concepute pentru maxim de confort, spatioase, cu multiple posibilitati de personalizare si compartimentare in ceea ce priveste numarul camerelor, spatiile de relaxare si a bucatariilor.

Terase generoase unde poti admira privelistea spectaculoasa.

Penthouse exclusivist cu terasa amenajata peste planseu si acces propiu catre aceasta.

Contact

Mircea Fatu
Mobil: +40722998852
Tel:    +40241586406
Birou vanzari: 
Str. Marc Aureliu nr. 18, Constanta

Comments