Complex rezidential Parcul cu salcami


Tip imobile: Parcul cu Salcami Ploiesti ofera 400 de apartamente noi, aici, in orasul tau si o multitudine de alte beneficii: Spatii verzi generoase, curte interioara; Locuri de joaca pentru copii; Parcare moderna (atat subterana cat si supraterana); Magazine la parterul cladirilor, cumparaturi la tine acasa; Centru de fitness; Mijloace de transport; Camere spatioase cu plafon inalt; Design contemporan modern; Cablu optic TV si Internet; Sistem de detectare a gazelor; Sistem de prevenire a incendiilor. Finisaje: Parchet german laminat in dormitoare; Granit portelanat in hol, baie, bucatarie, living si pe balcon; Usa metalica la intrare; Usi interioare de inalta calitate; Centrala termica proprie; Apometre; Echipamente sanitare. Garsoniere, apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, cu balcon sau terase generoase

Descriere: Proiectele Primavera sunt realizate de o companie formata in urma fuziunii dintre doua mari companii de origine israeliana, care au peste 20 de ani de experienta in domeniul ansamblurilor rezidentiale, a cladirilor destinate spatiilor pentru birouri si a spatiilor comerciale.

Primavera a adus pietei romanesti un nou spirit. Constructiile de calitate, finisajele exclusiviste, designul modern si serviciile la standarde inalte, reprezinta cartea de vizita Primavera.

Alaturi de aceste avantaje, enumeram cateva din proiectele intreprinse:
- 70.000 mp de cladiri de birouri in Bratislava, Slovacia;
- Proiecte rezidentiale in Tel Aviv, pe o suprafata mai mare de 17.000 mp;
- 50.000 mp de cladiri de birouri in Budapesta si Ungaria;
- Nasaud Shopping Center - Bucuresti, \"GALERIA BUZAU\" shopping center , \"GALERIA ARAD\" shopping center, \"GALERIA PIATRA NEAMT\" shopping center.

Primavera a luat fiinta din dorinta dezvoltatorilor de a implementa si extinde in domeniul imobiliar romanesc calitatea internationala, design-ul modern si stilul de viata occidental.

Primavera detine mai multe proiecte, orientate spre dorintele tale, situate in orase cheie ale Romaniei, precum:

Ploiesti;
Brasov;
Bucuresti;
Snagov.
\"Parcul cu Salcami\" din Ploiesti promite sa ofere apartamente superbe integrate intr-un complex rezidential modern, alaturi de spatii verzi, locuri de parcare, un centru comercial si un sistem de securitate puternic. Oricine alege achizitionarea unui apartament in Parcul cu Salcami face o alegere inteleapta, deoarece complexul se afla la numai cinci minute de centru si beneficiaza de toate serviciile
Cele 66 de apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere sunt complet finisate la standardele si calitatea promisa in vara anului 2008, atunci cand a fost lansat proiectul. Dincolo de designul modern, cu balustrade din inox, spatii comune largi, pavate cu granit portelanat si decorate futurist, siguranta si confortul oferit sunt cele ce completeaza visul actualilor si viitorilor locatari. Sistemul constructiv asigura o rezistenta seismica de 9,2 grade pe scara Richter, toate zidurile asigura un confort termic si fonic sporit, datorita materialelor de calitate superioara iar eventualele probleme ale furnizorului de energie electrica vor fi suplinite de un generator electric


Suprafete: Garsoniere (3 tipuri): suprafata construita intre 56,42 mp si 69,14 mp
2 camere (9 tipuri): suprafata construita intre 42,10 mp si 115,14 mp
3 camere (2 tipuri): suprafata construita de 107,90 mp si 108,44 mp
4 camere (2 tipuri): suprafata construita de 114,20 mp si 189,98 mp Finisaje: FINISAJE SI DOTARI APARTAMENTE:
Apartamentele sunt complet finisate cu materiale de import Germania, Italia, Israel si Spania si echipate cu dispozitive de calitate superioara (video interfon, detector de gaz, etc).
Incaperile au o inaltime de 2,80m, iar ferestrele sunt largi, astfel ca locuintele sunt foarte luminoase. 
Pardoselile sunt izolate termic, fonic si hidroizolate, iar zidurile exterioare si cele dintre apartamente sunt dublu izolate termic si fonic. 
Sunt realizate pregatirile pentru montajul aparatului de aer conditionat si cablajul pentru telecomunicatii.
FINISAJE SI DOTARI SPATII COMUNE:
Spatiile comune ale cladirii sunt pavate cu granit portelanat pentru trafic intens. Toate contoarele utilitatilor sunt mascate in spatii special amenajate, in afara apartamentelor, iar tevile de utilitati sunt mascate de un tavan mineral ornamental. 

2 lifturi silentioase, de mare viteza, cu o capacitate de 6 persoane fiecare
Spatiile comune ale cladirii sunt prevazute cu senzori de miscare, cu senzori de ventilatie si sistem de prevenire si stingere a incendiilor (parcarea subterana)
Generator electric pentru a suplini eventualele \"pene de curent\" ale furnizorului de energie electrica.

Parcari: Supraterane si subterane

Acces: Controlat, atat catre parcarea subterana cat si catre intrarea principala in cladire.

Localizare: Strada Gheorghe Titeica este la 5 min de BCR-ul Central, coborand pe Str. Valeni.

Facilitati: Ansamblul va beneficia de sala de fitness, locuri de joaca, spatii verzi, centru comercial, cabinet medical.
prevazute cu senzori de miscare, cu senzori de ventilatie, sistem de 


Preturi: Majoritatea apartamentelor se incadreaza in TVA-ul de 5%, cf OUG 200/2008

Plata: Flexibile, adaptate nevoilor clientilor.
Clasic: 2% din valoare la semnarea Contractului de Rezervare
18% din valoare la semnarea Antecontractului
80% din valoare la semnarea Contractului de Vanzare - Cumparare

Contact: Birou de Vanzari: 0244.529 302

Email: office@primavera.roComments