Complex rezidential evocasa orizont Ploiesti


Situat la un pas de Ploieşti, în Blejoi, satul Ploieştiori, locaţia Evocasa Evocasa Orizont îţi oferă ţie şi familiei tale tot ce v-aţi putea dori ca să vă simţiţi acasă. Te trezeşti în fiecare dimineaţă într-un loc de vis, relaxat la gândul că cele 10 minute de mers cu maşina până la servici nu te vor priva de plăcerea micului dejun şi a cafelei aromate împreună cu familia ta.

Ai toate facilităţile la îndemână: şcoli şi grădiniţe, pieţe şi centre comerciale, spitale şi policlinici, Secţia de Poliţie, centrul poştal, gara, centre administrative, parcuri şi zone amenajate pentru copii. Accesul rapid la tot ce ai nevoie şi cele câteva minute cu maşina până în centrul oraşului îţi simplifică viaţa şi îţi reamintesc că ai ales locul perfect pe care să-l numeşti “acasă”.

Dovadă că ne-am gândit şi la timpul tău liber, proiectul este situat pe drumul către cele mai frumoase staţiuni montane. Eşti liber să evadezi în doar câteva momente!


Un nou standard de viaţă la Orizont.

Evocasa Orizont este un cartier unic prevăzut cu 800 de unităţi locative – un amplu şi modern ansamblu rezidenţial răspunsul perfect la toate dorinţele tale şi ale celor dragi ţie. Bulevarde, piaţete, spaţii verzi întinse, grădini vesele, un centru de recreere şi spa, plus multe alte facilităţi se îmbină în acest cartier amplu, minunat.

Ai posibilitatea de a alege între o vilă privată sau variate apartamente spaţioase, gândite conform celor mai înalte standarde de design, având un singur scop – confortul şi calitatea vieţii tale. Experţii noştri nu au uitat nici un detaliu, plănuind cu minuţiozitate fiecare centimetru din acest proiect, atât din exterior cât şi din interior.

Mai mult decât un simplu complex de case şi apartamente, Evocasa Orizont este o comunitate planificată ce asigură ţie şi familiei tale deplină protecţie şi confort. Greu de crezut că te poţi bucura de toate într-un singur loc?

Imaginează-ţi cum e să vii în fiecare zi acasă şi să-ţi parchezi maşina în locul tău privat, să păşeşti într-un hol elegant, păzit 24 de ore din 24, unde cineva te intâmpină cu un salut prietenos. Poţi alunga tensiunea de peste zi la gym, spa sau piscină în timp ce copii tăi se plimbă cu bicicleta sau se joacă în parcurile înverzite, în deplină siguranţă.

Oferă-ţi un viitor însorit şi asigură copiilor tăi mediul ideal în care să crească fericiţi!Birou de vânzări  Telefon: 0244 565 504

 http://www.evocasa-orizont.ro


evocasa orizont ploiesti
blocuri noi ploiesti

Comments